Izdelki, Označeni Z "Bolečine"

medicina, zdravje, zdravstveno varstvo

Glede na USDA priporočenega dnevnega vnosa sadja 2-4 obroke in zelenjavo, je 3-5 obrokov. Na žalost večina Ameriškega prebivalstva ne dobi niti blizu teh priporočil, ki je razlog, zakaj bolezni in bolezni je teči razmahnila v naši državi. Sveže sadje in zelenjava so ključno orodje pri preprečevanju telesu in prezgodnje staranje. Jagode so bogate z antioksidanti, ki boj proti prosti radikali, ki povzročajo poškodbe celic in kronično vnetje. Kronično vnetje prispeva k procesu staranja in je koren za kronične bolezni, kot so rak, bolezni srca, diabetes, Alzheimerjeva bolezen, artritis in osteoporozo. Jagode vsebujejo tudi visoko ne vitamina C, ki je potrebna v proizvodnjo kolagena, sestavi naše kože.

Poleg tega ameriške borovnice imajo odličen spomin povečanje sposobnosti staving off bolezni, kot so demenca, Alzheimerjeva in parkinsonova bolezen. Alfa Lipoična Kislina, Alfa Lipoična kislina (ALA) je močan antioksidant, spojina, ki pomaga recikliranje glutation. To je edinstven v tem, da se maščobe in vodi topen, ki omogoča, da delo v obeh medijih. Izdelan je za telo v majhnih količinah in jo je mogoče pridobiti skozi prehrano. Mitohondriji so vitamin-kot snovi, ki igrajo ključno vlogo v mitohondrijski proizvodnjo energije. Mitohondriji so svečke celic. Ti so odgovorni za vsako metabolizem celic (energije) in ustvari 95% celotne energije, ki jih potrebuje človeško telo.


Alfa Lipoična kislina je lahko pomaga pri preprečevanju in popravilo poškodb jetrnih celic. Prav tako proučevali, za njegove regenerativne lastnosti, nevrološke bolezni, vključno z alzheimerjevo bolezen, multiplo sklerozo, Lou gehrigova bolezen in parkinsonova bolezen. Da bi povečali razstrupljanje jeter in povečanje celične energije, Alfa Lipoična Kislina - traja od 200-400 mg na dan.

Sladkorna bolezen in prediabetes so najbolj pogostih endokrinih, ali hormonske bolezni v zda 2014 CDC poročilo kaže, da 29.1 milijonov Američanov - približno 9 odstotkov prebivalstva - imajo sladkorno bolezen, in drugo za 86,0 mio eur so prediabetes. Približno 95 odstotkov ljudi s sladkorno boleznijo imajo diabetes tipa 2. Bolezni ščitnice, prav tako se pogosto zgodi med Američani. Smernice iz Ameriškega Združenja za Klinično Endocrinologists in American College of Endokrinologijo, kažejo, da približno 5 do 9 odstotkov AMERIŠKEGA prebivalstva so hipotiroidizem, underactive žleze ščitnice. Še 1 odstotek so hipertiroidizem, s presežek ščitničnih hormonov.

Prva stvar, kar sem naredil, je bilo začetek uveljavljanja. Imel sem izogniti uresničevanje zaradi bolečin v mojih sklepov, ampak zdravniki hrani mi pravi, da vaja bi pomagalo.
So predlagali, sem se plavati, saj to ni nosijo težo, vendar nimam bazen, ki je priročno. Sem se vpisal v fitnes center in so delali z mano o tem, kaj sem mogel storiti. Ni bilo ravno postelja iz vrtnic, kot sem zlom moje hip v poletnih mesecih, 2008, brez padca ali ima poškodbe. To je bil iz dolgoročnih prednizon uporabo. Postala sem zelo adept na uporabo sladkornega trsa, za nekaj mesecev, in sem veliko bolj previdni, zdaj. Hodim po moji soseski večino dni ali uporabite bolečine zdravila, če je to upravičeno.

Gadamer je pogled spominja, kaj Richman (2003) klici vgrajeni instrumentalist" teorije, ki trdijo, da zdravje je indeksiranih, da cilji: kako zdravi ste, odvisno od tega, kako dobro lahko izpolni svoje cilje. Takšne teorije so zelo priljubljeni. Nordenfelt (1995) šteje dve različici tega pristopa. Ena različica določa cilje, pomembne za zdravje, kot potrebam, ki so razumeli, kot da imajo biološki osnovi. Še en pogled opredeljuje cilje v smislu ambicije in želje posameznika. Nordenfelt (1995, 90) trdi, da zdrava oseba je tista, ki lahko zadovoljijo njene najpomembnejše cilje", ki so tiste, ki so potrebni in zadostni za njo, da se minimalno vesel.

AMD vpliva makula, dela očesa, ki vam omogoča, da vidite fino. To ubija celice v makula. Resnost je razdeljen na tri faze - zgodnji, srednji in pozni fazi. Obstajata dve vrsti AMD - za suho in mokro. Te vrste večinoma pojavljajo v pozni fazi degeneracija makule. Mokro AMD nastale zaradi nenormalna rast krvnih žil zadaj mrežnico. Suho AMD zgodi, ko na svetlobo občutljivih celic razčlemba; postopoma briše osrednjo vizijo počasi. Večinoma se pojavlja pri starejših ljudeh. To je lahko tudi vzrok zaradi kajenja ali genetski dejavniki. Ko je vizija je izgubil, ni zdravilo za vračanje vizijo.